1. helmikuuta 2011

Uutta materiaalia + selvitys

Tämän linkin takaa löytyy Enchantin uusin julkaistu biisi "Muutit Helsinkiin"! Jee, mahtavaa, että näitä alkaa tihkua julkisuuteen. LeFabin mielestä biisitkin senkun paranevat! Jos musiikki ei ala soida, niin kannattaa vaihtaa selainta.

Sitten tällainen lukijakysymys:

Blogin ylläpitäjälle:
Kuule, mieltäni on vaivannut yksi kysymys. Oletko Enchantin jäsenten ystävä oikeassa elämässä(ei netissä), kun näytät tuntevan heidät niin hyvin? Älä nyt loukkaannu, mutta itselleni tulee sellainen olo, että "omistat" jollakin tavalla pojat. (esim. facebookista se käy ilmi...)

Jotta mitään epäselvyyksiä ei jäisi, niin todettakoon että tämän blogin ylläpito ei ole koskaan tavannut yhtäkään Enchantin jäsentä, levy-yhtiön edustajaa tai muuta yhtyeeseen virallisesti kytköksissä olevaa tahoa livenä. Juu, se varmasti kuulostaa tosi oudolta :-) Keikoilla eturivissä seisovat fanit saavat LeFabin puolesta "omistaa" pojat :-) Tietysti sitä kertyy kaikenlaista tietoa yhtyeestä, kun monta kertaa viikossa kahlaa läpi kaiken mahdollisen Enchantia koskevan materiaalin netistä ja vaihtaa vielä meilejä fanien kanssa.

Facebook-komentti on hiukan hämärä, sillä Enchantin virallista FB-sivua ylläpitää Enchant itse, ilmeisesti enimmäkseen Matias. LeFabilla ei ole tietoa, että kuka niitä kolmea (!) muuta ylläpitää. Blogin ylläpito ei ole koskaan kirjoittanut mitään yhdellekään näistä neljästä FB-sivusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti