1. syyskuuta 2010

Uudistuneet sivut + keikkakalenteri

Eilen näytti olevan päivä, jolloin kaikki toiveet kävivät toteen. Muutama tunti sen jälkeen, kun LeFab oli urputtanut levytyssopimuksen puutteesta ja Enchantin virallisten sivujen toimimattomuudesta, tulivat molemmat urputukset turhiksi. Jotta LeFab ei antaisi itsestään sympaattista ja mukavaa kuvaa, lienee aika keksiä uusia urputuksia :-)

Enchantin uudistuneet sivut ovat siis toiminnassa. Sivuilta on poistettu blogi sensijaan, että sitä olisi ruvettu päivittämään. Normaalin käytännön vastaisesti sivuston ylälaidassa oleva nimi/logo (eli sana Enchant) ei ole linkki pääsivulle. Opera-selaimella koko logo menee muutenkin sekaisin. Sivuston taustakuvio katoaa joillain alasivuilla. Promokuvia voisi olla. Haloo Matias? :-)

Hyvänä uutisena keikkakalenteri on päivittynyt. Se tosin sisältää valtavan määrän yksityiskeikkoa, mutta ainakin 9.9. Helsingissä ja 7.10. Lahdessa pääsevät kaikki halukkaat kuuntelemaan suosikkiyhtyettämme.

Mainittu Helsingin keikka on muuten Narinkkatorilla, ei Narikkatorilla, kuten kalenterissa sanotaan. Tämä siis tiedoksi niille, jotka yrittävät suunnistaa paikalle vaikka Googlen karttojen avulla. Ehkä tärkeämpi kummallisuus kuitenkin on, että Enchantin sivuilla annetut ajat näyttäisivät olevan ristiriidassa itse tapahtuman aikataulun kanssa. Haloo Matias? :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti