19. syyskuuta 2010

Viisuhuhut vahvistuvat

Erinäisten seikkojen perusteella LeFab arvelee, että Enchantin osallistumiselle Euroviisuihin on seuraavat todennäköisyydet:

100 %: Todennäköisyys, että Enchant ja levy-yhtiö ovat keskustelleet vakavasti asiasta
90 %: Todennäköisyys, että levy-yhtiö on tyrkyttanyt Enchantia YLElle
70 %: Todennäköisyys, että YLE on valinnut Enchantin viisukarsintaan

Suomen euroviisukarsintoihin osallistuvat artistit ovat siis edelleen suuri salaisuus. Tuo ensimmäinen, sadan prosentin, todennäköisyys perustuu siihen, että eräs tietolähde kompastui omaan näppäryyteensä yrittäessään olla sanomatta asiasta yhtään mitään :-) Toinen todennäköisyys perustuu Sherlock Holmesin vanhalle viisaudelle: "Kun kaikki muut mahdollisuudet on eliminoitu, on se mitä jää jäljelle totuus, oli se sitten miten epätodennäköistä tahansa." Magnum Music nimittäin suhtautuu varsin myönteisesti artistiensa osallistumiselle viisuihin, eikä heillä taida olla tällä hetkellä muita sopivia kandidaatteja. Viimeinen todennäköisyys on kaikkein epämääräisin, ja perustuu vain siihen, että Enchant on niin hyvä!

Oli miten oli, lopullinen totuus asiasta paljastuu 30.9. Silloin YLE järjestää Helsingissä kutsuvierastilaisuuden, jossa karsintaan osallistuvat artistit julkistetaan. Artistit ovat myös paikalla lehdistön haastateltavina. Keikkakalenterin mukaan Enchant on kyseisenä päivänä Helsingissä jollain tarkemmin määrittelemättömällä yksityiskeikalla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti