1. tammikuuta 2011

Musavideo on netissä!

Enchantin ensimmäinen sinkku ja sen musiikkivideo ovat netissä! Paina tästä, niin pääset käsiksi materiaaliin :-)

Tästä puhutaan varmasti lisää myöhemmin, mutta nyt LeFab jatkaa kuohuviinipullon tyhjentämistä. Hyvää uutta vuotta kaikille! Ja joulua, sillä tämä on tietysti joulu kaikille Enchant-faneille :-)

6 kommenttia:

  1. Moi Enchant!
    Katsoin teidän musavideon ja olin vähän pettynyt... Tiedän, että osaatte kaikki laulaa ja oon kuullut et livenäkin osaatte olla sairaan hyviä. Ehdotukseni ja toiveeni on, että tekisitte musiikkia, jossa kuuluu jokainen stemma ja teidän todelliset taidot. Nyt biisi oli vaan Samin sooloa ja aikamoista puuroa miksauksen osalta.

    VastaaPoista
  2. Matias Hämäläinen5. tammikuuta 2011 klo 1.08

    Heipparallaa huolestunut! :) Levylle tulee kappaleita, joissa solo-osa vaihtuu ja myös varmuudella plätyltä löytyy ainekin yksi biisi (toivottavasti kaksi), jossa laulamme sästyksettömästi. Ei unohdeta, että alkujaan olemme a capella-yhtye. Vastenmielistä on vain yksi kymmenestä. Kiitos mielipiteestäsi - se on tärkeä! ;) T: Matias - Enchant

    VastaaPoista
  3. Pieni korjaus edelliseen5. tammikuuta 2011 klo 1.09

    säestyksettömästi, typo :D

    VastaaPoista
  4. Hmm, mullakin olis toivomus, et teidän upeat äänet kuuluis levyllä yhtä hienosti kuin olen kuullut niiden olevan upeita. Less is beautiful ! Vähemmän jos sais soittimia, 4 ääntä on soittimet. Odotan innolla levyä ! Ekan biisin lopussa on mahtavia kohtia, jossa kaikki stemmat kuuluu niiiin makeesti. Jes !

    VastaaPoista
  5. Mäkin odotan innolla koko levyn saapumista :D Olen odottanut jo X-factorin lähetyksistä saakka, niinkuin varmasti moni muukin!

    VastaaPoista
  6. Hei Matias! Puhutte yhdessä haastattelussa, että vastenmielistä -musavideossa on ehkä KAKSI lopetusta. Mikä on se toinen lopetus? Entä ensimmäinen? Siis onko muitakin vaihtoehtoja kuin se mikä youtubessa on? Miten te ymmärrätte videon lopun symboliikan? Miksi kaikki paitsi yksi kuolee lopussa?

    VastaaPoista