31. joulukuuta 2010

Tekeekö Enchant anttituiskut?

X Factorissa Enchant tuli neljänneksi, mutta oikea voittaja selviää vasta vuosien mittaan. Ai kuinka niin?

Vuonna 2003 Antti Tuisku tuli Idols-kisassa kolmanneksi. Vuosien mittaan Antti on kuitenkin myynyt rutkasti enemmän levyjä kuin voittajaksi selviytynyt Hanna Pakarinen. Ja onko kukaan kuullut mitään siitä kakkoseksi tulleesta Jani Wickholmista?

X Factorin voittaja Elias Hämäläinen sai useamman levyn käsittävän sopimuksen, joten on selvää, että hän on edelleen selvä ykkönen entisten finalistien joukossa. Kakkoseksi tullut Samuli Taskinen saa 2300 googlehittiä. Enchant ei ole kovin hyvin googlattavissa (ei hyvä!), mutta haku sanoilla Enchant ja lauluyhtye tuottaa 2700 hittiä. Samulin nettisivut on viimeksi päivitetty toukokuussa, ja ilmeisesti hänellä ei ole levytyssopimusta. Vain Facebookissa Samuli päivittää Enchantin, sillä hänellä on 650 fania ja Enchantilla 324. Tähän tietysti vaikuttaa se, että Enchantilla on neljä FB-sivua (ei hyvä!), joista parilla epävirallisella on enemmän faneja kuin virallisella (ei hyvä!).

X Factorissa kolmanneksi tullut Leena Tirronen käyttää nykyään taiteilijanimeä Leena Ihmemaassa. Hän on julkaissut yhden albumin ja kaksi sinkkua. Leena Tirronen saa 2000 googlehittiä ja Leena Ihmemaassa saa 25 000. FB-faneja on 828.

Näiden perusteella voisi sanoa, että kun Enchantin sinkku ilmestyy huomenna (tai ylihuomenna tai maanantaina...), jyrää Enchant Samulin yli kolmanneksi. Leenalla ja Eliaksella on aikamoinen etumatka. Lisäongelma tulee siitä, että jos Enchant aikoo keskittyä täysipäiväisesti musiikkiin, täytyy heidän ansaita neljä kertaa enemmän rahaa kuin Leenan ja Eliaksen minimissään.

Elämme kiinnostavia aikoja :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti