20. joulukuuta 2010

Lahden pääkirjasto 7.10.

Enchant esiintyi Lahden pääkirjastossa 7.10. Nuorten tila -blogista löytyy lisätietoja, ja LeFab on saanut luvan lainata aineistoa.

Keikka liittyi kirjaston 20-vuotisjuhliin. Enchant kuulemma nimmareiden jakelun lisäksi piirsi jonkun kuvan, joka roikkuu kirjaston nuorten tilan seinällä. Se Lahtelainen, joka käy napsaisemassa siitä kuvan ja lähettää LeFabille, saa paljon lämpimiä ajatuksia ja ikuisen kiitollisuuden! :-)

Alla on yksi kuva keikalta. Nuorten tila -blogissa on pari kuvaa lisää, mutta niiden julkaisemiseen olisi kuulemma pitänyt kysyä lupa kuvissa esiintyviltä. Kirjasto taitaa olla julkinen tila, jossa saa vapaasti napsia kuvia ihmisistä ja julkaista niitä ilman lupaa. LeFab ei kuitenkaan jaksa ruveta inttämään asiasta :-)

Tämä on muuten keikkakuvia parhaasta päästä. Enchantin jäsenillä on loistava lavakarisma, johon kuuluu eläytyminen ja hyvät ilmeet. Valitettavasti vain hyvät ilmeet muuttuvat helposti typeriksi ilmeiksi, kun niistä ottaa kuvan. :-)

P.S. LeFab rekisteröityi Blogilistalle
jokin aika sitten. Blogilistalle on rekisteröitynyt yli 40 000 suomalaista blogia. Parhaan kymppitonnin joukkoon luetuimpien blogien listalla pääseminen olisi ollut ihan mukaan. Kävi kuitenkin ilmi, että listalla LeFab on sijalla 363! Ei siis 3630 tai 36300, vaan 363! Sinällään tuo on vähän hassua, sillä sivusto väittää kuitenkin, että blogilla on nolla lukijaa viikossa. Outoa, mutta kannustavaa!

P.P.S. FB-sivulla 289 tykkääjää. Kasvua on kuusitoista kuudessa päivässä. Jahka se musavideosaadaan nettiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti