13. joulukuuta 2010

X Factor -esitykset edeleen netissä! Ja uusi musavideo...

Pari viikkoa sitten postattu valitus siitä, että Enchantia ei voi kuunnella netissä, poiki erittäin hyödyllisen kommentin anonyymiltä blogin lukijalta. X Factor -esitykset ovat nimittäin edelleen netissä! Siispä jos fiilistely poikien esityksillä kiinnostaa, niin täältä löytyy: http://www.katsomo.fi/?treeId=34411  Kiitos, anonyymi lukija!

Tämä on oikeastaan myös se linkki, jota kannattanee levittää, jos haluaa uusia faneja Facebook -ryhmään. Eihän kukaan ala fanittaa yhtyettä, jota ei ole ikinä kuullut. Luvassa on kuulemma jotain extranamia sitten, kun FB-ryhmän faneja on 500. Kolme viikkoa sitten faneja oli 175 ja nyt 261. Ihan hyvä kasvuvauhti, mutta tavoite on vielä kaukana.

Facebookista puheenollen, uusin FB-päivitys kertoo, että ekan singlen musavideon kuvaukset alkavat olla purkissa! LeFab ryöstää tähän yhden kuvan kuvauksista:


Näyttää hienolta! Tosin vaatteet on ilmeisesti valinnut Matiaksen Peräkönnilässä asusteleva 94-vuotias isotäti Hulda? :-) Esiintymisasut voisivatkin olla tammikuun kyselyn aihe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti