23. joulukuuta 2010

Sekalaisia juttuja ja toivotukset

Tähän LeFabin joulupäivitykseen on kerääntynyt kaikenlaista!

Ensinnäkin Enchant on esiintynyt syksyn aikana suurille nimille, ja LeFab on saanut luvan käyttää muutamia kuvia todistusaineistona tästä. Ensimmäisenä oli vuorossa Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel! Kuninkaalliset vierailivat Enchantin vanhassa opinahjossa Tiirismaan lukiossa, ja saivat kuulla Teddykarhujen huviretken :-)

Kuninkaallisten kuvien tekijänoikeudet ovat Juha Tanhualla. Ethän levitä niitä ilman lupaa.

Enchant tukkii käytävän teddykarhuilla...

...ja kuninkaallisilla on hauskaa!

Toisena isona nimenä Enchantista pääsi nauttimaan tasavallan presidentti Tarja Halonen! Tämä tapahtui INNOSUOMI-kilpailun palkintojenjaossa.

Bongaa pressa! Kuva: Heikki Savolainen, ABC -studiot

Tässä kuvassa ei ole (ainakaan nykyistä) presidenttiä, mutta se on niin onnistunut Enchant-kuva, että laitoin sen silti. Kuva: Auvo Mäkinen, Patentti- ja rekisterihallitus

Seuraavana tässä sekavassa paketissa on vuorossa Enchantin radiohaastattelu, joka on kuultavissa netissä. Haastattelussa ei sinällään ole paljoakaan uutta tosifaneille. LeFabia kuitenkin ilahduttaa paljastus siitä, että levylle tulee yksi tai kaksi a capella -biisiä. Tuossa nettiversiossa ei valitettavasti ollut mukana sitä sinkkua, jonka ensiesitys siis tapahtui haastattelun yhteydessä!

Enchantilla on Youtube-kanava! Tätä toivottiin jo LeFabin lokakuun kyselyssäkin. Kanavalla ei vielä ole mitään, mikä olisi uutta tätä blogia tai Facebookia seuraavalle, mutta toivossa on hyvä elää.

Tämä sekava paketti alkaa lähestyä loppuaan... Etelä-Suomen Sanomat kutsuu asiaa käsittelevässä jutussaan Enchantia "poikakuoroksi". Siis poikakuoroksi! :-) ESS:ltä on varmaan mennyt ohi, että yksi poikakuoron määritelmistä on, että sen jäsenillä ei ole vielä ollut äänenmurrosta. LeFab epäilee vahvasti, että ainakin Renellä on ollut äänenmurros :-) Ja tämän käsittämättömän aasinsillan kautta LeFab toivottaa kaikille lukijoilleen loistavaa joulua oikean poikakuoromusiikin avulla:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti