26. joulukuuta 2010

Nettihaastattelu, fanien meililista ja konsertti

Enchant on lupautunut vastaamaan LeFabin lukijoiden kysymyksiin! Blogin kautta siis kerätään kysymyksiä. Enchantin vastaukset tulevat myös tänne, jahka kysymyslista saadaan kasaan. Siispä, lähetä kysymyksesi osoitteeseen lefablogi(ät)gmail.com, tai laita ne kommentiksi tähän viestiin. Jos lähetät yhden kysymyksen, päätyy se varmasti nettihaastatteluun. Jos lähetät niitä sata, karsitaan suurin osa pois.

Enchantin faneille on perustettu myös meililista! Se on siis kokonaan fanien oma projekti, eikä se ole mitenkään virallisesti yhteydessä Enchantiin. Listalla voi vaihtaa mielipiteitä muiden fanien kanssa, välittää uutisia, sopia tapaamisia ja ylipäätään vain fanittaa Enchantia. Meilaa osoitteeseen lefablogi(ät)gmail.com, niin sinut liitetään listalle.

Vielä on muutama päivä aikaa vastata tämän kuukauden kyselyyn, joka koskee Enchantin mahdollista konserttia. Kysely on täällä Enchantin pyynnöstä, joten kyse ei ole ihan pelkästään mistään fanien päiväunesta :-) Kysely löytyy sivun vasemman laidan palstalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti