2. joulukuuta 2010

Uusi kysely ja vanha kysely

Kysely Enchantin nettiprojekteista on päättynyt, ja fanien mielipide on selkeä: Enchant tarvitsee Youtube-kanavan! Kakkoseksi isolla marginaalilla tuli Myspace-sivu. Kuten LeFab kirjoitti jokin aika sitten, on sellainen tulossa.

Youtube-kanavalla olisi yksi todella iso plussa: Sillä Enchant saisi uusia faneja! Kun levy ei ole ulkona, keikat ovat yksityisiä, Myspace-sivua ei ole ja X Factor -videot on tekijänoikeussyistä poistettu Youtubesta, niin Enchantia on oikeastaan täysin mahdoton kuulla yhtään missään. Hyvin tehdyn ja säännöllisesti päivittyvän Youtube-kanavan osoitetta voisi levittää kavereille, jotka voisivat sitten ostaa levyn, tulla keikalle, liittyä FB-ryhmään, levittää linkkiä eteenpäin jne. Kukaan ei ala fanittaa yhtyettä, jota ei ole koskaan kuullut, vaikka jäsenet olisivatkin muodollisesti päteviä :-)

Joulukuun kysely on nyt auki, ja se käsittelee Enchantin mahdollista konserttia. Enchant itseasiassa pyysi tätä kyselyä, joten se konsertti ei ole pelkästään fanien päiväuni!

P.S. Itsenäisyyspäivän kunniaksi, mutta siihen liittymättä, blogiin on luvassa jotain kivaa :-) Pysykää kanavalla!

2 kommenttia:

  1. http://www.katsomo.fi/?treeId=34411

    Tosta linkistä voi ihastella yhtyettä, se on siis Mtv3:n Katsomossa. Vähän kaivamalla löytyy biisejä ja haastatteluja XFactor-taipaleelta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Tämä ansaitsee oman postauksen jossain vaiheessa!

    VastaaPoista