29. joulukuuta 2010

Sibeliustalon itsenäisyyspäivän konsertti

Enchant esiintyi 5.12. Sibeliustalon itsenäisyyspäivän konsertissa Lahdessa. Tässä Tanjan muistelot aiheesta, mukaanlukien Sibeliustalossa käyty verinen taistelu parhaista istumapaikoista :-)

* * *

Tällä kertaa menimme vaan joku 1½h etukäteen sinne odottamaan, oli sen verran kylmä pakkanen ja minullakin oikein mekko päällä. Oli pakko laittautua hieman juhlallisesti. Muutama ihminen oli ennen meitä, mutta he hävisivät yhtäkkiä ja sitten me menimme, Minä, Moona, Jassu ja Tiia odottamaan ovien eteen. Joitain vanhuksia siihen tuli ja joidenkin naisten kanssa jutusteltiin kaikkea. Ja mm. että minä tulin Turusta tai no Tarvasjoki on paikkakuntani. Niin hän siinä sitten oli ihan ihmeissään että oikeastikko :D? Joo kaikki meni hyvin, oltiin iloisia ja nähtiin kun pojat tulivat autolla sinne. MUTTA siellä kun oli liput niin ne oli paikka numeroita, se otti PÄÄHÄN ihan kamalasti. Saatiin paikat riville 18 ja se oli permannossa ihan viimiset rivit. Mutta me "tavallaan" alettiin kiukuttelemaan siellä että tää ei voi mennä näin! Ja sitten se yksi nainen huomasi ja jutteli meille. Hän oli saanu paikan riviltä 2 ja sitten joiltakin saatiin vaihdettua viellä riville 1. Moona ja Jassu sitten meni 1 riville. Ja mä olin 3 rivillä, koska sain sen 2 vielä vaihdettua jonkun kanssa, koska en halunnut sitä 2 kun se olisi ollut muuten ihan toisessa päässä kuin Moona ja Jassu, että 3 rivin paikalle kun pääsin olin ihan melkein heidän takanaan. Tiia sitten joutui jäämään riville 18. Että onneksi oli ihania ja lämminsydämmisiä ihmisiä paikalla.

Pojat lauloivat joululauluja nimeltä: Jinglebells rock, Silent night ja Rocking around the christmas tree. Ihanat esitykset! Ja koko iltapäivän huippu oli se kun ihmettelin kun alkoi jotakin musiikkia soimaan ja katsoin ylös, teki mieli kiljua, mutten kiljunutkaan, vaan aloin video kuvaamaan. Siellä ylhäällä oli Lassi ja hän soitti Saksofonilla Jouluyö, Juhlayön.
Se oli tosi kaunista katseltavaa, melkein itkin. Laitan sen varmaan youtubeen kunhan kerkiän.

Ja sen päätteeksi lähdimme. Tällä kertaa Matias ja Sami livistivät paikalta ja en kerennyt jutella heille. Mut Lassin ja Renen kanssa kylläkin :). Menin heti halaamaan Lassia ja hän heti ihanasti kehui minun joulun punaista mekkoa. Ja se oli tosi outoa mutta myös todella hienoa kuulla. Lassi on hieno mies :) ! Ja sitten hän kertoi myös siitä Florida matkasta. Rene taas kyseli, että millä tulin taas keikalle, olin vaan et no bussilla tulin Turusta ;). Hän hymyili ja luuli että minulle olisi jo ajokortti. Niinhän mulla pitäiski olla, mutta en ole jaksanut raahautua autokouluun.

Rene ja Tanja. Vanhemman rouvashenkilön osuutta asiaan ei tiedetä :-)

3 kommenttia:

  1. "Lassi on hieno mies! :)"

    VastaaPoista
  2. Muuten, Tuohan oli Kauneimmat joululaulut konsertti :) eikös vaan?

    VastaaPoista
  3. Ja Lassihan soitti kaikkia mahdollisia joululauluja, eikä vaan pelkästään tuota Jouluyö, juhlayö kappaletta :)

    VastaaPoista