15. joulukuuta 2010

Uutisvirta jatkuu: Sinkun julkaisupäivä + muuta

Hellittämätön Enchant-uutisten tulva jatkuu! Extra Viihteen sivuilta löytyy tämä uutinen. Tarkemman selostuksen voi lukea tuolta, mutta tässä on merkittävät uudet tiedot:

- Ensimmäisen sinkun nimeksi on varmistunut Vastenmielistä.

- Säveltäjä on Petri Munck.

- Laulusovitus on Enchantin! Tämä on hieno uutinen, sillä tässä(kin) lajissa pojat ovat loistavia! Samalla varmistuu, että musiikissa säilyy se Enchant-tunnelma, eikä siitä tule mitään tuiskubiebertusinateinipurkkapoppia :-)

- Musavideo julkaistaan 1.1.2011.

- Levy tulee ulos maaliskuussa.

Parin viikon päästä alkaa siis se vaihe, jota kaikki tämän blogin aktiiviset lukijat ovat varmaan odottaneet X Factorista lähtien. Fanien tehtävä on pitää huolta, että levymyynti lähtee kunnolla käyntiin. Muistakaa siis mainostaa sitä sitten Facebookissa ja ihan joka paikassa, hankkia levyjä lahjoiksi kavereillenne ja niin edelleen.

Mainostamisesta puheenollen, FB-ryhmässä on nyt 276 fania. Kahdessa päivässä lisäystä on 15 fanin verran. Aika hyvä vauhti!

LeFab urpautti eilen perinteisestä urputusaiheestaan, eli keikkakalenterista. Nyt tilanne on muuttunut sen verran, että kalenteriin on ilmaantunut maininta joulutauon alkamisesta. On vähän kummallista, jos tammikuulle ei olisi keikkoja, mutta ainakin nyt tiedämme, että vähään aikaan on turha yrittää onkia niistä tietoja :-)

2 kommenttia:

  1. Hei, tuleeko se musiikkivideo tänne nettiin (vaikka youtube) silloin 1 päivä?

    VastaaPoista
  2. Sanamuodosta voisi päätellä, että video tulee nettiin, eli siis Youtubeen tai muuten kaikkien saataville. Varmaa tietoa ei ole, mutta kohtahan se nähdään!

    VastaaPoista